naisa

TEŽAK PORAZ NAISE!





Rukometašice Naise doživele su prvi poraz u nastavku šampionata pošto su u Kragujevcu poražene od Radničkog sa 27-20 (10-10).

U prvom poluvremenu viđen je ravnopravan duel, a u dresu Naise nastupila je i Tamara Simonović, doskorašnja kapitenka Bora. Poluvreme je završeno rezultatom 10-10.

Početkom drugog dela Radnički se odlepio. Teodora Veličković je nastavila da rešeta mrežu Naise, dok je Gordana Petković bila sjajna na golu.

Već na 15-12 trener Maksić je uzeo minut odmora, a nakon toga pokušao i sa Sanjom Stamenković na mestu beka, ali ni to nije dalo rezultata.

Naisa je u tim trenucima delovala bezidejno, a Radnički je iz kontranapada uvećavao prednost.

U redovima Naise jednostavno nije bilo raspoložene rukometašice pa je poraz bio neminovnost. Na kraju, 27-20 za ekipu iz Kragujevca.

Kragujevac. Sudije: Đorđe Jevtić, Miloš Jevtić (Lauarevac). Isključenja: Radnički 16 minuta, Naisa 14 minuta. Sedmerci: Radnički 5 (4), Naisa 4 (4).

RADNIČKI: Petković, Pojužina 1, Veličković 10, Bjelak 4, Rašković, Andrić, Blagojević, Vlašković, Stojiljković 4, Mikić, K.Petrović 4, T.Petrović, Inđić 2, Ranković, Todorović 2.

NAISA: Kosanović, Ivanović, Terzić 3, T.Petković 1, Đurović 2, Veljković 4, Dala 1, T.Petković, M.Petković, Milošević, Simonović, Stamenković 2, Nikolić 2, Mihajlović 2, Stojanović, Milovanović 3.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam