naisa

NAISA PRESLIŠALA I VOJVODINU





Rukometašice Naise slavile su protiv ekipe Vojvodine rezultatom 30-22 (16-8) i na taj način, nakom Mladosti iz Nove Pazove izbacile iz konkurencije još jednog rivala za visok plasman.

 

U meč sa Vojvodinom Naisa je ušla „našpanovano“ i već nako nekoliko minuta rezultat je bio 4-0 za ekipu iz Niša. Do kraja susreta, Naisa nije ispustila vođstvo.

 

Odlično su po desnoj strani sarađivale Jelena Terzić i Teodora Petković, ali valja istaći i ovog vikenda odličnu na golu Katarinu Kosanović koja je proglašena i za igračicu utakmice.

 

Poluvreme je završeno vođstvom Naise od 16-8 i već tada je bilo jasno da bodovi idu za Niš.

 

U drugom delu je Naisa nastavila da povećava prednost koja je u 55.minutu iznosila i 13 golova razlike, 29-16.

 

Naisa je tada smanjila gas, a Vojvodina upristojila „minus“. Utakmica je završena rezultatom 30-22 za ekipu iz Niša.

 

I u ovom meču, baš kao i protiv Mladosti, Naisa je pokazala da je digla kvalitet igre i da u nastavku šampionata tek treba očekivati lepe vesti iz ženskog rukometa.

 

Najefikasnija u redovima Nišlijki bila je Olivera Nikolić sa sedam, Jelena Terzić je postigla 6, Jovana Veljković 5, a Sanja Stamenković i Teodora Petković po 4 gola. Dobru rolu  imala je i Jelena Đurović koja se 3 puta upisala u strelce, dok je Katarina Ivanović pokazala da postaje stručnjak za odbranu sedmeraca.

 

U narednom kolu Naisa dočekuje ekipu Bora.

 

Novi Sad, SC Slana bara. Gledalaca 100. Sudije: Nikola Musić, Stevan Đurašinović (Vrbas). Isključenja: Naisa 14 minuta, Vojvodina 8 minuta. Sedmerci: Naisa 1 (0), Vojvodina 4 (2).

ŽRK NAISA: Kosanović, Ivanović, Ranđelović, Terzić 6, Petković 4, Đurović 3, Veljković 5, Dala, J.Stojanović, Stamenković 4, Nikolić 7, Rajković, Mihajlović 1, B.Stojanović, Milovanović.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Ivošević, Raič, Vulić 1, Žarković 6, Đukić 3, Čabarkapa, Lazić, Todorovski, Veličković 3, Mijailović 4, Bošnjak 1, Zečević 3, Bahun, Korać, Uzelac 1.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam