naisa

NAISA SE OZBILJNO POJAČAVA!





Najteži period je za Naisom! Zahvaljujući državnoj pomoći, ali i agilnoj upravi kluba finansije su stabilizovane i niški superligaš nastavlja takmičenje na zdravim nogama!

U prethodnih 6 meseci trener Živojin Maksić precizno je skenirao šta je timu potrebno i u dogovoru sa klupskim rukovodstvom, čim su se stekli uslovi, krenulo se u akciju.

Prva pojačanja Naise su 28-ogodišnja Jelena Terzić, iskusni desni bek koja se u Naisu vraća iz Brašova, iz ekipe Korona iz Rumunije i 24-ogodišnja golmanka Katarina Kosanović, koja u Niš stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove.

-Izuzetno sam zadovoljan pojačanjima. Popunili smo deficitarno mesto desnog beka i dobili iskusnu golmanku. Kockice se polako slažu-ne krije zadovoljstvo Živojin Maksić, šef Stručnog štaba.

Jelena Terzić je igrala i u dresu sa državnim grbom i važi za jednog od najboljih desnih bekova u Srbiji. U Naisi je već ostavila dubok trag, a pre toga nastupala je za ekipu Zaječara i Jagodine... Gde god da je igrala bila je jedna od najefikasnijih igračica. Jelena je upravo ono što Naisi fali-levoruka igračica koja može da postigne gol sa distance.

Katarina Kosanović, pojačanje na golmanskoj poziciji stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove , a pre toga je nastupala za ekipu Kumanova iz Severne Makedonije, Bnei Herzeliu iz Izraela i tim Juniora. U mladim kategorijama branila je boje i kadetske i juniorske reprezentacije Srbije. Katarina će konkurencijom sasvim sigurno doprineti da se njena imenjakinja Katarina Ivanović, a pogotovo mladjana Anastasija Nedeljković, aktuelna kadetska reprezentativka  razviju u vrsne čuvare mreže.

U Nišu će imati priliku da radi sa iskusnim Milanom Kosanovićem.

U klubu su zadovoljni pojačanjima, a Miloš Stojanović, predsednik kluba prilično je zagonetan jer kaže da je prelazni rok za Naisu tek počeo!

 

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam