naisa

NAISA U 1/8 FINALA NA FARANKE





Na žrebu za 1/8 finala EHF Evrokupa Naisa je naizgled dobro prošla. Za protivnika je dobila ekipu H71 sa Farskih ostrva.

-Videćemo. Tačno je da smo izbegli najjače protivnike. Ono što znamo je da se na ostrvu gaji danski stil rukometa. Pripremićemo se u svakom slučaju-komentariše tik nakon žrebanja Živojin Maksić, trener Naise.

Faranke su u  1.kolu eliminisale ekipu Čaira iz Skoplja 43-26 i 35-27, dok su u 2.kolu bile bolje od švajcarske ekipe Spono Eagles 36-26 i 29-31. Sve utakmice igrane su u Toršavnu, na Farskim ostrvima.

Na sajtu tima sa farskih ostrva http://www.h71.fo protivnik u 1/8 finala najavljuje se kao tim za klasu ili dve bolji od prethodnih protivnika u EHF Evrokupu.

U prvoj utakmici Naisa bi 8-og ili 9-og januara trebalo da bude domaćin, dok bi revanš meč na farski ostrvima trebalo da se igra 15-og ili 16-og januara, ali to će već zavisiti i od dogovora dva kluba.

Drugi srpski tim, Bekament iz Aranđelovca dobio je za protivnika holandsku ekipu Venlo Kabuter.

U ostalim mečevima sastaju se: Dunajska Streda iz Slovačke, sa švedskim Kristijanštadom, turski Izmir sa španskom Gran Knarijom, holandski Unirek sa španskom Malagom, izraelski Makabi sa Elčeom iz Španije, češki Sokol Pišek sa IBV-om sa Islanda,  i italijanski Briksen sa Galičankom iz Ukrajine.

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam