naisa

NAISA SAVLADALA ZVEZDU ZA GORNJI DEO TABELE!





Rukometašice Naise dobile su izuzetno bitnu utakmicu. U Beogradu je savladana Crvena Zvezda, ekipa iz donjeg dela tabele, što je u ovom trenutku imperativ za klub iz Niša. Naisa je slavila 37-30 (20-17).

-Izuzetno važna pobeda za nas u svakom smislu. Kontrolisali smo rezultat od početka do kraja i zasluženo slavili. Nije bilo lako. Škripalo je u pojedinim trenucima u odbrani, ali smo napadački odigrali dobar rukomet. Ova pobeda puno će značiti mojoj ekipi za podizanje samopouzdanja-raportira Živojin Maksić, trener Naise.

Pokazalo se još jednom da, kada kapitenka odigra na visokom nivou-Naisa taj meč dobija. Olivera Nikolić bila je najefikasniji igrač susreta sa 11 golova i sasvim zasluženo proglašena je za igračicu utakmice.

U stopu su je pratile Sanja Stamenković sa 8 golova, kao i Jovana Veljković i sve bolja Teodora Petković koje su se po 7 puta upisale u strelce.

Naisa je stigla  do pete pobede u prvenstvu, a ukoliko u narednom kolu savlada ekipu Medicinara, može da stigne i do četvrte pozicije koja vodi u plej of.

Do plej ofa ima još puno da se igra, ali ono što je za sada najvažnije je da je Naisa daleko od opasne zone.

Beograd, USC Voždovac. Gledalaca: 80. Sudije: Milenko Alimpić, Zdravko Crnjanski (B.Palanka). Isklučenja: Crvena Zvezda 6 minuta, Naisa 8 minuta. Sedmerci: Crvena Zvezda 2 (2), Naisa 1 (1).

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, Ranđelović, T.Petković 7, Đurović, Veljković 7, Dala, Stojanović 2, Mihajlović, M.Petković, Milošević, Rosić, Stamenković 8, Nikolić 11, Mladenović, Belić 2.

ŽRK CRVENA ZVEZDA: Mitić, Jelić, Šašić 3, Petković 5, Momčilović, Ristić 2, Đurković, Đorić, Stašić, Krća, Nenadić, Vidić, Mitić 6, Kostrešević 6, Andrić 7.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam