naisa

Dupli test sa PAOK-om





Nakon tri vezane kontrolne utakmice protiv Bora, rukometašice Naise konačno će promeniti protivnika. Za poslednji, i to dupli test pred početak takmičarske sezone, trener Svetislav Jovanović izabrao je PAOK iz Soluna. Mečevi će biti odigrani u petak od 19.15 i u subotu od 11 časova u hali Čair.

-Osoba za kontakt bila je Slađana Đerić, nekadašnji, dugogodišnji čuvar mreže i kapiten naše reprezentacije, koja je već godinama u Solunu, u dvostrukoj ulozi, golmanskoj i trenerskoj. To je ekipa koja, kao i mi, nastupa od novembra u Čelendž kupu, u vrhu je grčkog rukometa i verujem da ćemo imati dobar test uoči početka prvenstva. Sanja Simić se konačno uključila u rad punim intenzitetom, igraće protiv PAOK-a, tako da verujem da ćemo kompletni i potpuno spremni dočekati početak sezone i gostovanje Kikindi narednog vikenda-istakao je trofejni stručnjak.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam