naisa

NAISA VEZALA I DRUGU POBEDU!





Rukometašice Naise vezale su drugu pobedu u Arkus ligi Srbije. U Boru je, nakon velikog preokreta, savladana istoimena ekipa rezultatom 33-29 (15-18). Potpuno drugačiji tok utakmice od one u 1.kolu kada je Naisa nesrežno poražena u samom finišu utakmice u Novoj Pazovi, uz identičan rezultat kojim je Naisa slavila u 2.kolu Arkus lige-33:29.

Druga pobeda u prvenstvu vezana je uz dosta oscilacija, što jeste karakteristika ekipa u stvaranju. Solidno je Naisa otvorila meč, ali kako je vreme odmicalo rukometašice Bora stvarale su prednost da bi krajem prvog dela, u 26.minutu bilo ogromnih 5 golova (12-17) prednosti za ekipu Bora. U tim trenucima činilo se da će Naisa teško uspeti da izbegne drugi poraz.

Ekipa trenera Živojina Maksića uspeva da se konsoliduje I da do poluvremena smanji prednost domaćina na podnošljiva 3 gola zaostatka, 15-18.

U drugom delu ekipa iz Niša zaigrala je angažovanije.

Malo-pomalo topila se prednost Bora I polovinom drugog dela Naisa stiže do izjednačenja. Blistale su u ovom delu susreta Sanja Stamenković koja u kratkom period postiže 4 gola, dok ju je u stopu pratila Teodora Petković koja postiže 3 gola.

Priključuju se I Olivera  Nikolić I Anja Belić I Naisa potpuno preokreće rezultat. U samom finišu kapitenka Olja Nikolić preuzima odgovornost, postiže 3 gola I dovodi svoj tim do drugog trijumfa u sezoni.

Naisa je na taj način pokazala karakter, a najefikasnija je upravo bila  Olja Nikolić koja je postigla 9 golova, Sanja Stamenković je dodala 7, Anja Belić 6,  Jovana Veljković 5 golova, Tea Petković 4… Dovoljno za pobedu I mirniji nastavak prvenstva.

Naisa je pobedom u Boru upotpunila 3.kolo Arkus lige u kome su sve pobede zabeležile gostujuće ekipe!!!

U 4.kolu Naisa je domaćin ekipi Radničkog iz Kragujevca, koja takođe ima 2 pobede u prva 3 odigrana kola.

 

Bor. Sudije: Spasoje Kolak  (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina). Sedmerci: Bor  1-0, Naisa 3-3. Isključenja: Bor 4 minuta, Naisa 10 minuta.

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, Ranđelović, T.Petković 4,  Đurović , Veljković 5, Stojanović , Mihajlović 2, M.Petković, Milošević, Rosić, Stamenković 7, Nikolić 9, Rajković, Mladenović, Belić 6.

BOR RTB: Pidro, Jonović, Nikolov, Vujnović 3, Lilić, Bogdanović 3, Stanković 3, Malenović 6, Simonović 3, Ristić, Petrović, Radović, Sujić 5, Ilić, Glišović 2, Marković 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam