naisa

NAISA SE SPREMA ZA MOŽDA I NAJTEŽU SEZONU U ISTORIJI





Ambicije Naise promenile su se praktično preko noći! U prethodnoj sezoni cilj je bila šampionska titula, a u ovoj predstojećoj-opstanak u ligi. Teškoće u finansiranju uzele su danak, pa je kompletna prva postava otišla iz Niša. Novom treneru Živojinu Maksiću neće biti lako, da ostvari primarni cilj-opstanak u elitnom društvu. Mladi stručnjak zasukao je rukave...

 

Mlade igračice Naise koje možda nisu imale dovoljnu minutažu u minulom prvenstvu, u ovoj sezoni imaće itekako prostora za dokazivanje.

 

Izuzetno mlad sastav, koji gotovo u celosti čine igračice iz Naisine škole rukometa predvodiće Olivera Nikolić, koja će nositi i kapitensku traku...

 

Očekuje se da se timu priključi i neka iskusnija rukometašica, kako bi ostvarenje cilja bilo realnije. Za sada je tu Anja Belić, koja je već nastupala za Naisu. U svakom slučaju, pred Naisomje izuzetno teška sezona. Ovakvu situaciju ne pamti ni Slobodan  Dimitrijević koji je u klubu od osnivanja, već 51 godinu.

 

Do početka sezone ima dovoljno vremena da se  igračice koje su na okupu uigraju, ali da u niški tim stigne još koja iskusnija igračica, koja bi, sasvim sigurno, bila od velike pomoći.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam