naisa

RUTINSKI SA ŠAPČANKAMA





Pobedom nad podmlađenom ekipom Medicinara iz Šapca, rukometašice Naise, osnovni deo sezone okončale su na 2.mestu.

U utakmici bez rezultatskog značaja, ekipa iz Niša opravdala je ulogu favorita i rutinski savladala mladu ekipu iz Šapca koju sa klupe predvodi Sandra Kolaković.

Medicinar je nastupio uglavnom sa juniorkama i kadetkinjama, tako da se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje ko će iz ovog meča izaći kao pobednik.

Za trenera Naise Ljubomira Obradovića ovo je bila lepa prilika da ekipu podigne nakon poraza od Železničara u Inđiji, kako bi početak plej ofa dočekala na visokom nivou.

U ekipi Naise najefikasniji su bili bekovi, i Tijana Simatović i Sara Stankovski, koja je proglašena za igračicu utakmice postigle su po 5 golova, dok je kod gošći više od ostalih pružila Aleksandra Krstić koja se 8 puta upisala u strelce.

O utiscima nakon utakmice, pored trenera govorile su i igračice Sara Stankovski i Vanja Radukić.

Doigravanje za titulu počinje već narednog vikenda, kada u polufinalu plej ofa, u prvoj utakmici, Naisa dočekuje ekipu SPD Radničkog iz Kragujevca. U drugom polufinalu sastaju se branilac titule, ekipa Jagodina i Železničar iz Inđije. Igra se do dve pobede, a prednost domaćeg terna imaju boljeplasirane ekipe-u ovom slučaju Naisa i Jagodina.

 

 

 

 

NIŠ, Hala „Čair“. Bez gledalaca. Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac). Isključenja: Naisa 8 minuta, Medicinar 2 minuta. Sedmerci: Naisa 3 (2), Medicinar 7 (6).

ŽRK NAISA: Petković, Ivanović, Ranđelović, T.Petković, Đurović 2, Radović 2, Stojanovska 2, M.Petković 1, Stankovski 5, Stamenković 2, Nikolić 4, Filipović 4, Simatović 5, Sukur 2, Tasić 3, Gakidova 4.

ŽRK MEDICINAR: Glišić, Jarić, Mijailović 3, Kojić 3, Radukić 2, Obradović 3, Kažić 2, Vasić 4, Krstić 8, Rakić, Samardžić, Ivković 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam