naisa

PORAZ NAISE U INĐIJI!





Kolo pre kraja osnovnog dela prvenstva rukometašice Naise pretrpele su poraz u Inđiji, od ekipe Železničara, 31-27 (14-16).

Mlada i poletna ekipa iz Inđije pokazala je i prilikom gostovanja u Nišu, da izrasta u nezgodnu ekipu, što su ovoga puta I potvrdile.

Naisa je solidno odigrala do polovine drugog dela susreta. U nekoliko navrata, ekipa iz Niša imala je I 3 gola prednosti, ali nekako se stiče utisak da  su domaće rukometašice više želele pobedu, koja im je bila neophodna u borbi za plej of.

Na kraju, 31-27 za ekipu Železničara.

U ekipi Naise najefikasnija je bila kapitenka Marija Filipović koja je postigla 5 golova, dok su po 4 postigle  Radović, Sukur i Gakidova, dok su se u domaćem timu istakle Knežević i Zubović sa po 7 golova.

Do početka plej ofa ostalo je da se odigra još jedno kolo. Naisa u subotu, u hali “Čair”, od 19,00 sati dočekuje ekipu Medicinara, ali bez obzira na ishod tog susreta, ekipa iz Niša u doigravanje za titulu startuje sa pozicije broj 2. Protivnik će se znati tek posle odigranog 22.kola, a to će biti Radnički, Železničar ili Bekament.

 

Inđija, USC “Inđija”. Bez gledalaca. Sudije: Marko Boričić (Beograd), Dejan Marković (Železnik). Isključenja: Naisa 10 minuta, Železničar  6 minuta. Sedmerci: Naisa 1 (0), Železničar 4 (3).

ŽRK ŽELEZNIČAR: Žak, Mihajlović, Petković 1, Čavrić, Novaković, Knežević 7, Vlaisavljević, Tabak 4, Avramović 3, Todorović, Dmitrović 3, Ćazić 1, Žakula, Živkov 5, Bakša, Zubović 7.

ŽRK NAISA: Petković, Ivanović, Aranđelović, T.Petković, Đurović, Radović 4, Stojanovska 1, M.Petković, Stankovski 2, Stamenković 2 , Nikolić 2, Filipović 5,  Simatović 3, Sukur 4, Tasić , Gakidova 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam