naisa

PODRŠKA GRADONAČELNICE PRED FINALNI TURNIR KUPA!!!





Rukometašice Naise pripremaju se sa velikim ambicijama za završni turnir nacionalnog kupa, a podrška je stigla i od Gradonačelnice-lično!

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prisustvovala je treningu Naise i jednom od najuspešnijih niških sportskih kolektiva poželela da u Niš donese novi pehar:

„Prisustvovala sam treningu Ženskog rukometnog kluba „Naisa“ i razgovarala sa trenerom i igračicama uoči finalnog turnira Kupa Srbije koji se održava u Smederevu 12. i 13. marta.

Htela sam da vidim uslove u kojima rade i treniraju igračice koje su veoma motivisane da osvoje prestižno takmičenje i trofej donesu u Niš.

Želim im da ostvare zacrtani cilj, a da sportski uspeh iz Smedereva zajednički obeležimo sledeće sedmice u Nišu.Kup je naš!!!“.

Naisa se u polufinalu nacionalnog kupa u petak 12.marta od 19,00 sati sastaje sa ekipom Bekamenta, dok drugi polufinalni par čine ekipe Jagodine i Bora.

Pobednici polufinalnih susreta sastaju se u velikom finalu, u subotu od 18,00 sati uz direktan  prenos na Javnom servisu (RTS2).



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam