naisa

NAISA SLAVILA U VRBASU





Odigrala je Naisa još jedan turbulentan meč. Ekipa iz Niša slavila je u Vrbasu protiv istoimenog tima sa 33-28 (15-15).

Prvi deo susreta nagoveštavao je ovakav rasplet jer je Naisa u 21.minutu vodila sa 4 gola razlike, 11-7. Ipak, u nastavku je viđeno sve, samo ne rutinska pobeda.

Na poluvremenu je Vrbas stigao do egala, 15-15. Naisa loše otvara drugo poluvreme i domaće rukometašice stižu do čak 4 gola prednosti, 36.minut -19-15 za Vrbas. Usledila je velika borba i domaći tim držao je prednost sve do polovine drugog dela. Tada rukometašice Naise „dodaju gas“ i za tili čas, za 7-8 minuta, postižu 7 golova, a ne primaju nijedan i stižu do 27-24. U tom periodu igre blistala je Katarina Radović koja postiže 4 gola, od svojih 6 koliko je postigla na utakmici.

Pratila  je mlađana Simatovićeva, koja je proglašena za igračicu utakmice uz odlične krilne igračice Mariju Filipović koja meč završava sa 8 golova i Srne Sukur koja se 6 puta upisala u strelce.

Naisa do kraja održava i uvećava prednost za maksimalnih 33-28.

Vrbas, CFK „Drago Jovović“. Bez gledalaca. Sudije:Ivan Veličković (Umčari), Nikola Ilić (Železnik). Isključenja: Vrbas 6 minuta, Naisa 12 minuta. Sedmerci: Vrbas 7 (5), Naisa 4 (3).

ŽRK NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 6, Stojanovski 1, M.Petković, Stankovski 1, Stamenković, Nikolić 3, Filipović 8, Simatović 4, Sukur 6, Tasić 2, Gakidova 2.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam