naisa

NAISA SE VRATILA NA POBEDNIČKI KOLOSEK





Naisa se vratila na pobednički kolosek pošto je u 12.kolu Super lige Srbije savladala ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 30-27 (14-14).

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri što pokazuje i sam rezultat  nakon prvog dela igre, 14-14.

Ekipa koju sa klupe prevdodi Ljubomir Obradović zaigrala je angažovanije u drugom poluvremenu i već posle 10-ak minuta u tom delu igre stigla do 5 golova prednosti, 22-17.

Prednost je išla i do 6 golova prednosti (26-20 i 27-21) i kad se činilo da je utakmica rešena, usledio je zaplet. Naisa ostaje sa jednom, pa onda i sa 2 igračice manje na terenu, što gošće vešto koriste, prave seriju 5-0, da bi 3 minuta pre kraja na semaforu stajalo 27-26.

Trener naise uzima tajm aut, prekida niz Radničkog i Naisa sigurnom igrom u samom finišu stiže do zaslužene pobede.

Najefikasnija u redovima Naise bila je kapitenka Marija Filipović sa 8 golova, dok je Srna Sukur postigla 6 golova i proglašena je za igračicu utakmice.

Nakon 12.kola Naisa se približila vodećoj Jagodini na samo bod zaostatka, nakon poraza Jagodine od Bekamenta sa 17-16.

U narednom kolu, Naisa gostuje ekipi Vrbasa.

 

 

NIŠ, hala Čair. Bez gledalaca. Sudije:Boriša Milosavljević, Danijel Trivković (Beška). Isključenja: Naisa 10 minuta, Radnički 12 minuta. Sedmerci: Naisa 7 (5), Radnički 5 (4).

NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 3, Stojanovska 2, M.Petković, Stankovski 2, Nikolić, Filipović 8, Rajković, Simatović 1, Sukur 6, Tasić 4, Gakidova 4.

RADNIČKI: Hasanović, Ilić, Veličković 5, Stojanac, Bjelak 1, Stepanović 7, Nedeljković, Stošić 2, Vlašković, Stoiljković, Petrović 6, Agatunović 2, Kolak 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam