naisa

NAISA PRETRPELA DRUGI PORAZ U PRVENSTVU





Rukometašice Naise pretrpele su i drugi poraz u prvenstvu, pošto su u 11.kolu Super lige poražene od ekipe Medicinara u Šapcu sa 33-30 (14-13).

Bolje od ostalih bile su kapitenka Marija Filipović koja je postigla 7, Srna Sukur 6 i Sara Stankovski 5 golova.

Na naplatu kao da stižu teški dani koji su za Naisom, karantin čak dva puta zbog Covid-19, pa egzil u salu OŠ „Miroslav Antić“, gde je na raspolaganju bio samo 1 termin dnevno za trening i to u nehumanim uslovima...

Bilo kako bilo, rukomet se vratio u halu „Čair“ i trebalo bi uskoro očekivati da i forma krene uzlaznom linijom i to kada bude najpotrebnije, u plej ofu.

Poraz  u Šapcu treba da zabrine, ali ne i da obeshrabri. Naisa je i dalje na drugom mestu na tabeli, a izborila je i učešće na finalnom turniru Kupa Srbije.

Do završnice kupa ima još vremena. Najvažniji meč je prvi naredni. Već u sredu,  u halu Čair, od 19,00 sati stiže ekipa Radničkog SPD iz Kragujevca.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam