naisa

TEŽAK PORAZ NAISE!





Rukometašice Naise doživele su težak poraz u 9.kolu Super lige Srbije. Superligaš iz Niša poražen je u Jagodini sa 30-16 (18-9).

Kao da su svi problemi koji su pratili Naisu proteklih meseci isplivali na površinu na ovom meču-izolacija od Korona virusa prvi put, pa ponovna izolacija nakon puta u Malagu i praktično ekipa bez treninga, napuštanje hale „Čair“ koja postaje Kovid bolnica, problemi sa popodnevnim terminima za trening, pa treninzi u ledenoj Sali OŠ“Miroslav Antić“, pa uopšte problemi sa terminima...

Znao je, naravno, za sve te probleme i trener nišlijki Ljubomir Obradović pa je bio uzdržan u najavi utakmice, jer ni sam nije znao kako se sve ovo odrazilo na ekipu.

A da nije sjajno videlo se od samog starta susreta. Naisa je teško branila napade ekipe iz Jagodine, a sa druge strane mučila se u napadu. Do poluvremena je praktično rešeno pitanje pobednika. Na semaforu je stajalo 18-9 za domaću ekipu.

U drugom delu je došlo do još većeg pada, jer je Naisa za prvih 20 minuta postigla svega 2 gola!

Težak poraz bio je neminovnost. Utakmica je završena rezultatom 30-16 za Jagodinu.

Poraz koji dosta govori, ali koji ne mora da znači ništa, jer će se Naisa i Jagodina tek sastajati do kraja ovog šampionata.

Ono što je jako bitno za rukometašice Naise  jeste da što pre zaborave ovu utakmicu, jer su od meča sa Zaječarom ušle u pakleni ritam sreda-subota-sreda...

Već u sredu, u Nišu igraju zaostalu utakmicu 8.kola sa ekipom Mladog Radnika, već u subotu dočekuju u 10.kolu tim Železničara, pa se naredne srede igra ¼ finale kupa, pa naredne subote nova prvesntvena utakmica...

Jagodina, sala: Jasa. Bez gledalaca. Sudije: Jelena Jakovljević (Zemun), Vanja Antić (Voždovac). Isključenja: Jagodina 6 minuta, Naisa 6 minuta. Sedmerci: Jagodina 6 (3), Naisa 3 (2).

ŽRK NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 2, Stojanovska 2, M.Petković, Stankovski 2, Stamenković, Nikolić 3, Filipović 3, Simatović 1, Sukur, Tasić 2, Gakidova 2.

ŽORK JAGODINA: Đurašinović, Kostić, Adžić 1, Majkić 4, Marković, Bulatović 1, Vučković 4, Lovrić 3, Jovanović 1, Raičević 2, Ašanin 10, Stojanović, Gojković 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam