naisa

NAISA SPREMNA ZA JAGODINU!





Rukometašice Naise nalaze se na velikom ispitu. U subotu gostuju aktuelnom šampionu, ekipi Jagodine.

Jagodina jeste favorit, ali u Naisi smatraju da mogu da odgovore iskušenju.

-U prvom delu prvenstva je sve išlo kako treba. Dobro smo radili, dizali formu i zabeležili svih 6 pobeda.Onda je došla korona i prekid prvenstva. Videćemo koliko sad možemo. Zadovoljan sam kako devojke rade. Poštujemo protivnika. Jagodina je iskusan tim. Dugo igraju zajedno. Trener ima kontinuitet u radu, ali mi se spremamo da odigramo dobar meč i postignemo povoljan rezultat-ističe Ljubomir Obradović, šef Stručnog štaba Naise.

Sve igračice su na raspolaganju i treniraju punom parom. Treneru Obradoviću situaciju olakšava činjenica da se na teren vratila Anastasija Čogurić, nakon jednogodišnje pauze zbog teške povrede i operacije ukrštenih ligamenata kolena.

-Čogurićka je tu.Dobila je već šansu u Zaječaru i konkurisaće i za mesto među stativama u Jagodini-dodaje Obradović.

Jagodina je trenutno prva na tabeli Super lige Srbije sa bodom više, ali i utakmicom više od Naise. Naisa je, s druge strane, ekipa koja do sada nije izgubila ni bod.

Ovaj derbi može da pokaže mnogo, ali ne mora ni da znači mnogo, jer je ovo tek prvi meč ekipa, koje će sasvim sigurno glavne bitke voditi tek u plej ofu, u doigravanju za titulu.

Meč u Jagodini igra se u subotu od 19,00 sati, bez prisustva gledalaca.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam