naisa

NAISA PORAŽENA U MALAGI!





Rukometašice Naise ubedljivo su poražene od ekipe Malage u prvoj utakmici 1/8 finala Evrokupa sa 37-24 (21-12).

Naisa je loše odigrala drugi deo prvog poluvremena i čini se da je upravo taj pad u igri bio i odlučujući. Upao je tim iz Niša u ritam španske ekipe, koja je iz kontri i polukontri kažnjavala svaku grešku.

U 15.minutu bilo je 8-7 za domaće, dok je samo pet minuta kasnije, kako se ispostavilo, meč bio prelomljen jer je Malaga stigla do 14-7. Uzeo je trener Naise Ljubomir Obradović pravovremeno tajm aut, ali ekipa nije uspela da prekine seriju domaćih od 10-og do 15-og minuta.

 Na poluvremenu je bilo već 21-12 za domaći tim.

U drugom delu igre, Naisa jeste zaigrala angažovanije, ali nije uspela da ublaži poraz, pa je Malaga stigla do ubedljivih 13 golova razlike, 37-24.

Utisak je da Naisa može da se nosi sa Malagom, ali je teško očekivati da može da se nadoknadi visoka prednost ekipe iz Španije, pogotovo što se i revanš, koji je na programu već sutra od 18 sati,  igra u Malagi.

Formalni domaćin je Naisa, a meč se može pratiti preko video linka https://youtu.be/9F5YYlC-ieM

 

Malaga. Bez gledalaca.Sudije: Lukas Beulaker, Krištof Gilis (Belgija). Isključenja: Malaga 8 minuta, Naisa 6 minuta. Sedmerci: Malaga 4 (3), Naisa 4 (3).

ŽRK NAISA: Petković, Mitić, T.Petković, Đurović, Radović 4, Stojanovska 6, T.Petković, Stankovski, Stamenković, Nikolić 1, Filipović 3, Simatović 1, Sukur 4, Tasić 1, Gakidova 4.

RINKON MALAGA: Kasteljanos, Fernandez, Bravo 9, S.Lopez 7, Rohas 5, E.Lopez 4, Doiro 3, Arderius 2, Sančez 2, Perez 2, Garsija 1, Gutierez 1, Pineira, Dos Santos.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam