naisa

NAISA I OVE GODINE NOMINOVANA ZA NAJBOLJI KLUB U NIŠU!





Ženski rukometni klub Naisa i ove godine je i zvanično jedan od najboljih klubova u Nišu. U tradicionalnom izboru za Sportistu godine Niša, koji pod patronatom Grada Niša-Uprave za omladinu i sport, organizuje Sekcija sportskih novinara Niša, Naisa se našla u najužem krugu za najbolji sportski kolektiv u Nišu u 2020.godini. U najužoj konkurenciji su još Odbojkaški klub „Niš“ i Stonoteniski klub „Josip Kolumbo“.

Naisa je u izuzetno turbulentnoj godini stigla do polufinala Čelendž kupa, takmičenja EHF-a, čija sama završnica zbog COVID-19 nije ni odigrana. Nišlijke nisu dobile šansu, da u konkurenciji dve španske i jedne hrvatske ekipe, naprave eventualno još koji korak napred.

U domaćem šampionatu koji je prekinut, Naisa se nalazila na 3.mestu, pred odlučujući plej of.

Niške rukometašice stigle su i do finala kupa, u kome su poražene od Jagodine.

U tekućem šampionatu, Naisa je trenutno prva, sa svih 6 pobeda iz 6 kola.

Najbolji sportisti Niša, pa i najbolji sportski kolektiv u Nišu, biće proglašeni na ceremoniji izbora, u utorak, 29.decembra, u 21,00 sat uz emitovanje na www.sportjuga.rs, TV Zona plus, TV Belami i NTV.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam