naisa

SIMONINIH 19 GOLOVA ZA ČELO TABELE!





Rukometašice Naise vezale su i petu uzastopnu pobedu u prvenstvu i jedina je ekipa sa stopostotnim učinkom!  U gostima je savladana ekipa Bora sa 36-28 (16-16).
Kada je Naisa povela sa 4-1 i pored promašenog sedmerca Gakidove, činilo se da će Naisa vrlo brzo prelomiti meč. Medjutim, kao i nedavno u polufinalu kupa, Nišlijke su se dugo mučile sa ekipom Bora. Ekipe su se u prvom  poluvremenu smenjivale u vodjstvu, ali se na odmor otišlo egal, 16-16.
U drugom poluvremenu  ekipa trenera Ljubomira Obradovića je dodala gas, vodila konstantno sa 3-4 gola razlike, da bi u samom finišu slomila otpor Boranki, za konačnih 36-28 za Naisu.
Uvedljivo najefikasniji igrač susreta bila je Simona Stojanovska koja je postigla čak 19 golova (8 iz sedmeraca) i sa pravom je ponela epitet igračice utakmice. Odličnu partiju pružila je i kapitenka Marija Filipović koja se 7 puta upisala u strelce.
Naisa se novom pobedom osamila na čelu tabele, jer  je ekipa Radničkog iz Kragujevca „otkinula“ bod ekipi Jagodine, mada je po razvoju situacije na terenu zapravo Jagodina „iščupala“ bod!
U narednom kolu, koje je na programu već za vikend, ekipa Naise dočekuje tim Vojvodine iz Novog Sada.
Ovaj meč igra se u subotu, 7.novembra u 19,00 sati u Sali OŠ „Mika Antić“ u Nišu.

Bor,  USC „Bor“. Bez gledalaca. Sudije: Branislav Nenadić (Mladenovac), Darko Stefanović (Zemun). Isključenja: ŽJRK Bor 6, ŽRK Naisa 12 minuta; Sedmerci: Bor 9 (4), Naisa 9 (8).
ŽRK NAISA: Petković, Mitić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 4, Stojanovska 19, Tedora Petković, M.Petković, Stankovski, Stamenković, Nikolić 2, Filipović 7, Sukur, Tasić, Gakidova 4.
ŽJRK BOR: Ristić, Petrović, Radović, Lilić, Bogdanović 2, Stanković 4, Petrović, Simonović 6, Ilić, M.Petrović, Sujić, Ilić, Glišović 4, Marković, Sofkovska 1, Nikolić 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam