naisa

NAISA U 1/8 FINALA EHF KUPA!

Ženski rukometni klub Naisa iz Niša plasirao se  u 1/8 finala EHF kupa jer je dvomeč sa ekipom HC Azeryol iz Bakua otkazan!

Da podsetimo, dva kluba trebalo je da se sastanu u 3.kolu EHF kupa, 14.-15.novembra u Nišu i 21.-22.novembra u Bakuu.

-Mi smo želeli da pobednika odluče utakmice na terenu. Predlagali smo i da budemo domaćini u oba susreta, kako bi ekipi iz Bakua omogućili odigravanje utakmica. Imali smo „živu“ prepisku sa predstavnicima Azeryola, ali je azerbejdžanka vlast ograničila svako odigravanje utakmica-podvlači Miloš Stojanović, predsednik ŽRK Naise iz Niša.

Azerbejdžanske vlasti uvele su ograničenja zbog Covid-19 u toj zemlji, tako da je Evropska rukometna federacija donela odluku da se dvomeč otkaže, a da se Naisa automatski plasira u 1/8 finala EHF kupa.

EHF, kaže se u dopisu klubovima, žali zbog azerbejdžanske ekipe, jer razvoj događaja oko ograničenja zbog Covid-19 nije ostavio prostora za drugačiji ishod.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam