naisa

OPREZNO SA MAKEDONKAMA!





Novi trener Naise Ljubomir Obradović poziva na oprez i na maksimalnu fokusiranost pred prvi duel  2.kola EHF kupa, sa ekipom Čaira u Skoplju.

-Ne smemo da budemo prepotentni i da bilo koga potcenjujemo. Idemo u Skoplje da što bolje odigramo. Imamo određenih saznanja o protivniku. U timu imamo i dve makedonske reprezentativke, pa smo neke informacije dobili iz „prve ruke“-ističe šef Stručnog štaba Naise.

Kako je u Nišu tek nekoliko dana, trener Obradović  kaže da će biti potrebno još malo vremena da se devojke prilagode njegovom principu rada, ali dodaje da je izuzetno zadovoljan  odnosom i zalaganjem. Takav odnos kao rezultat imao je dobro otvaranje šampionata, pa je  Naisa prvenstvo otvorila ubedljivom pobedom protiv ekipe Radničkog u Kragujevcu sa 32-23.

-Zadovoljan sam startom u šampionatu. Zbog poznate situacije sa Koronom, devojke nisu imale mogućnosti da odigraju veći broj pripremnih utakmica, pa ćemo neke stvari rešavati u hodu-navodi Obradović.

Naisa nakon gostovanja ekipi Čaira, u subotu 10.oktobra u Skoplju, već u sredu 14.oktobra u 2.kolu Prvenstva Srbije dočekuje ekipu Vrbasa na domaćem parketu  u hali „Čair“, a onda  naredne subote igra revanš meč protiv makedonske ekipe...



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam