naisa

NAISA SE KOMPLETIRA!





Sara Stankovski (27, 179), doskorašnji desni bek poljskog WHC MTS Zory, nova je igračica ŽRK Naise. Zanimljivo je da je Sara rukometnu karijeru započela upravo u Nišu, u mlađim kategorijama Naise, odakle je 2011.godine otišla u redove Bora.

Internacionalnu karijeru gradila je u izraelu, Italiji i Poljskoj.

-Saru poznajem od malena i drago mi je da se vratila u Niš. Nakon odlaska Terzićeve i Perazićeve praktično smo ostali bez desnog beka, tako da je popunjavanje ove pozicije bilo prioritet. Radimo i na dovođenju još jednog beka - kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

Nekoliko igračica napustilo je Niš u vreme korone i otišlo put Francuske, Italije, Rumunije i Švedske, ali je Uprava kluba u dogovoru sa Stručnim štabom uspela da dovede golmanku Bora Milicu Milić, pojačanje na desnom krilu Srnu Sukur iz Medicinara, zatim makedonskog reprezentativnog pivota Ivanu Gakidovu i svoju nekadašnju igračicu Dunju Tasić,  koja je internacionalnu karijeru gradila u Izraelu, Francuskoj, Poljskoj, Rumuniji i Italiji.

Naisa sezonu započinje polufinalnom kup utakmicom sa ekipom Bora, 26. septembra u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu, dok je finale zakazano za 27.septembar. Drugi polufinalni par čine Jagodina i Bekament, koji je i branilac  trofeja.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam