naisa

MAKEDONSKA REPREZENTATIVKA U NAISI!





Makedonska reprezentativka Ivana Gakidova (25,180) novo je pojačanje Ženskog rukometnog kluba „Naisa“. Sve formalnosti oko potpisivanja ugovora su završene i Ivana je već odradila prvi trening sa saigračicama.

Ivana ima 25 godina, a iza sebe već zavidnu karijeru, jer je nakon nastupa za Metalurg i Vardar igrala u Češkoj i Francuskoj. U najboljim je igračkim godinama i sigurno će biti izuzetno pojačanje za Naisu.

Ivana Gakidova je nastupala u najjačim klupskim takmičenjima, a i standardna je reprezentativka Severne Makedonije. U Naisi će nastupati sa nekadašnjom saigračicom Simonom Stojanovskom.

 

Dovođenjem makedonske internacionalke, Naisa polako kompletira redove, a očekuje se da stignu pojačanja i na bekovskim pozicijama.

 

Naisa će kompletne pripreme realizovati u Nišu, a prvi zvanični meč trebalo bi da odigra početkom oktobra protiv ekipe Bora u polufinalu nacionalnog kupa.

 

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam