naisa

NAISA DOBILA „TOP“ POJAČANJE!!!





Iskusna srpska internacionalka Dunja Tasić  najnovije je pojačanje Naise na spoljnim pozicijama. Dunja u Niš stiže iz italijanskog Briksena okićena oreolom šampionke tamošnje Super lige, a internacionalnu karijeru gradila je i u Izraelu, Francuskoj, Poljskoj i Rumuniji i svuda ostavila dubok trag.

U Srbiji je  nastupala za Slodes, Lastu, Vrnjačku banju, Jagodinu, a nastupala je i za Naisu u periodu 2009-2011.godine, sa kojom je stigla do ¼ finala EHF Kupa pobednika kupova.

Deceniju kasnije Dunja Tasić je ponovo u Nišu, da iskustvom, ali i kvalitetom doprinese ostvarenju ambicioznih planova Uprave i Stručnog štaba Naise.

-Dobili smo izuzetno pojačanje, tako da od visokih ambicija ne odustajemo. Pojačavamo se planski u zavisnosti od potreba tima. Tako ćemo i nastaviti-uglas ističu  predsednik Naise Miloš Stojanović i šef Stručnog štaba  Svetislav Jovanović.

Dunja Tasić je nosila i dres sa državnim grbom, a  pođednako se  dobro  snalazi i na poziciji levog i na poziciji centralnog beka.

Ugovor sa Dunjom Tasić potpisan je na godinu dana sa mogućnošću produžetka Ugovora.

Okupljanje ekipe planirano je za 20.juli, ukoliko okolnosti oko COVID-19 to budu dozvolile.

Početak šampionata predviđen je za prvi vikend septembra, dok pre toga Naisu, krajem avgusta, očekuje finalni turnir nacionalnog kupa, u kome se, u polufinalu sastaje sa ekipom Bora.

Da podsetimo,  rukometašice Naise izborile su ove godine i plasman na fajnal for EHF Čelendž kupa, na kome je za ulazak u finale trebalo da se bore sa Lokomotivom iz Zagreba.

Takmičenje je međutim suspendovano, pa je izuzetno kvalitetna generacija Naise ostala bez mogućnosti da u ovoj sezoni  ponovi najveći uspeh u istoriji kluba, kada je 2007.godine osvojen Čelendž kup, što je jedina evropska titula jednog niškog kluba!!!



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam