naisa

NAISA NASTAVLJA GDE JE STALA...

Naisa želi da izuzetno uspešnu sezonu u kojoj se stigla do polufinala EHF Čelendž kupa, ali i do polufinala nacionalnog kupa okonča na najbolji mogući način. Prvenstvo je poništeno, dok se finalni turnir EHF Čelendž kupa neće odigrati, ali je u planu da se domaći kup okonča krajem avgusta, neposredno pre početka narednog šampionata. Protivnik u polufinalu je ekipa Bora, dok će o potencijalnom rivalu u finalu odlučivati Jagodina i Bekament. Naisa želi do najvišeg postolja... Ambiciozna uprava kluba, uz podršku grada nastavlja započeto...

Naisa je u doba Korone uspela da sačuva kostur tima, a Uprava kluba odmah je reagovala i popunila deficitarne pozicije. Šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović ističe da sve ide po planu.

-Planiramo da ekipu okupimo 20-og jula ukoliko sve bude kako treba. U dogovoru sa Upravom kluba doveli smo dve igračice, kako bi nadomestili odlazak Jovane Bogojević u Kristijanštad i i kako bi popunili mesto golmana do oporavka Anastasije Čogurić. Zadovoljstvo mi je da saopštim da će u dresu Naise u narednom periodu na desnom krilu nastupati Srna Sukur koja dolazi iz Medicinara. Radi se o 20-ogodišnjoj igračici za koju smo procenili da će biti pojačanje, dok će golmanski trio upotpuniti doskorašnja kapitenka Bora Milica Mitić- saopštava Svetislav Beli Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

U klubu najavljuju još neka pojačanja ukoliko za još neku igračicu stigne ponuda za inostrani angažman.

-I to pokazuje da rastemo kao klub. U Naisi pružamo šansu mlađim igračicama, koje imaju mogućnost da nastupe i na međunarodnoj sceni i tako su na oku celokupnoj rukometnoj javnosti. Nakon dobrih igara, stignu i dobre ponude.To je dokaz da dobro radimo. Sa druge strane zdrava smo sredina i rukometašice vole da dođu u Niš-  dodaje trener Naise.

Cilj je da Naisa već na okupljanju ima još jači i homogeniji tim nego u prethodnom periodu.

Ono što je najvažnije - stabilno funkcionisanje kluba je obezbeđeno. U Naisi vlada zdrava atmosfera i igračice jedva čekaju da krenu sa treninzima.

Niš jeste grad rukometa, a Nišlije već dugo čekaju trofej… Vreme je!Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam