naisa

NAISA NASTAVLJA GDE JE STALA...





Naisa želi da izuzetno uspešnu sezonu u kojoj se stigla do polufinala EHF Čelendž kupa, ali i do polufinala nacionalnog kupa okonča na najbolji mogući način. Prvenstvo je poništeno, dok se finalni turnir EHF Čelendž kupa neće odigrati, ali je u planu da se domaći kup okonča krajem avgusta, neposredno pre početka narednog šampionata. Protivnik u polufinalu je ekipa Bora, dok će o potencijalnom rivalu u finalu odlučivati Jagodina i Bekament. Naisa želi do najvišeg postolja... Ambiciozna uprava kluba, uz podršku grada nastavlja započeto...

Naisa je u doba Korone uspela da sačuva kostur tima, a Uprava kluba odmah je reagovala i popunila deficitarne pozicije. Šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović ističe da sve ide po planu.

-Planiramo da ekipu okupimo 20-og jula ukoliko sve bude kako treba. U dogovoru sa Upravom kluba doveli smo dve igračice, kako bi nadomestili odlazak Jovane Bogojević u Kristijanštad i i kako bi popunili mesto golmana do oporavka Anastasije Čogurić. Zadovoljstvo mi je da saopštim da će u dresu Naise u narednom periodu na desnom krilu nastupati Srna Sukur koja dolazi iz Medicinara. Radi se o 20-ogodišnjoj igračici za koju smo procenili da će biti pojačanje, dok će golmanski trio upotpuniti doskorašnja kapitenka Bora Milica Mitić- saopštava Svetislav Beli Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

U klubu najavljuju još neka pojačanja ukoliko za još neku igračicu stigne ponuda za inostrani angažman.

-I to pokazuje da rastemo kao klub. U Naisi pružamo šansu mlađim igračicama, koje imaju mogućnost da nastupe i na međunarodnoj sceni i tako su na oku celokupnoj rukometnoj javnosti. Nakon dobrih igara, stignu i dobre ponude.To je dokaz da dobro radimo. Sa druge strane zdrava smo sredina i rukometašice vole da dođu u Niš-  dodaje trener Naise.

Cilj je da Naisa već na okupljanju ima još jači i homogeniji tim nego u prethodnom periodu.

Ono što je najvažnije - stabilno funkcionisanje kluba je obezbeđeno. U Naisi vlada zdrava atmosfera i igračice jedva čekaju da krenu sa treninzima.

Niš jeste grad rukometa, a Nišlije već dugo čekaju trofej… Vreme je!



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam