naisa

PONIŠTENA RUKOMETNA SEZONA!!!





Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku o poništenju takmičarske sezone. U Rukometnom klubu “Naisa” podržavaju ovakvu odluku jer smatraju da nema uslova za skori nastavak sezone.

Rukometašice Naise u trenutku prekida šampionata nalazile su se na trećem mestu i realno je bilo teško da stignu do šampionske titule. Doduše, poništena sezona je pokazala da Naisa raste, pa je tako posle više godina savladana ekipa aktuelnog šampiona-Jagodine.

Ženska Super liga u narednoj sezoni biće proširena na 12 klubova.

Ono što jeste dobro je da će nacionalni kup biti priveden kraju. Naisa će tako ipak moći do trofeja u godini, u kojoj, prvenstvenih rezultata neće biti.

Finalni turniri kupa Srbije biće odigrani krajem avgusta, nedelju dana pre početka naredne takmičarske sezone.

Da podsetimo, Naisa će se u polufinalu sastati sa ekipom Bora, dok drugi polufinalni par čine Jagodina i Bekament.

Naisa je u takmičarskoj 2019/20 stigla i do polufinala Čelendž kupa i trebalo je da se na Fajnal foru, u polufinalu, sastane sa Lokomotivom iz Zagreba, ali je finalni turnir, zbog korona virusa-otkazan!



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam