naisa

NAISA NA FAJNAL FORU EHF ČELENDŽ KUPA!





Sistem takmičenja za samu završnicu EHF Čelendž kupa je promenjen, pa će umesto po dve utakmice u polufinalu i dve finalne, biti održan Fajnal for i to u periodu od 15.-21.juna. Naisa će u polufinalu igrati sa Lokomotivom iz Zagreba, dok će se u drugom polufinalnom susretu sastati dve španske ekipe – Valjadolid i Granoljers. Već sutradan, pobednici iz ovih mečeva sastaće se u finalu i odlučiti o ovogodišnjem osvajaču EHF Čelendž kupa. Iz Rukometnog saveza Srbije obaveštavaju da se domaćin završnog turnira još uvek ne zna, ali da je jasno da se fajnal for neće igrati u Srbiji, Hrvatskoj ili Španiji, odakle dolaze polufinalisti.

Šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović zadovoljan je ovakvim razvojem događaja i smatra da pravičnije u datim okolnostima i ne može da bude.

-Šta je tu je. Kako je za nas, tako je i za ostale. Bitno je da će Srbija imati svog predstavnika na finalnom turniru. Ne znamo gde će se igrati, ali ako bi mogli da biramo - odabrali bi Skoplje, glavni grad Severne Makedonije. Skoplje ima dvoranu koja ispunjava sve uslove, rukometni je grad i smatramo da bi imali određenu podršku. To su naši sportski prijatelji -kaže strateg Nišlijki.

Trener Naise ne želi da njegov tim prolazi kroz još jedno mukotrpno putešestvije, kao što je bilo u slučaju sa Madeirom...Ipak, kako je popularni Beli zaključio, njavžanije je da ostanemo zdravi i da se izborimo sa Korona virusom.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam