naisa

ŠABAC ŠANSA ZA FINALNI TURNIR KUPA!





Odmora za Naisu nema!  Visoke ambicije kluba uslovile su da se sa velikim žarom nastupa na sva tri fronta-u EHF Čelendž kupu u kome je već izboreno polufinale, u prvenstvu gde će pitanje šampiona biti rešeno u plej ofu, ali i u nacionalnom kupu čija je završnica na vidiku. Od finalnog turnira kupa Naisu deli još jedan, ali nimalo lak korak. U petak, 13.marta ekipa iz Niša sastaje se sa Medicinarom u Šapcu. Dve ekipe se jako dobro poznaju. Trener Naise Svetislav Jovanović smatra da Naisa može do finalnog turnira.

Optimizam provejava i u samoj ekipi, među devojkama. Milena Milojević se oporavila od lakše povrede na Madeiri. I ona i Teodora Petković smatraju da su se „karte otvorile“ i da Naisa može do same završnice.

Utakmica sa Medicinarom igra se u Šapcu, u petak, 13-og marta, u 20.30 sati, a ostaje sa se vidi za koga će ovaj datum biti „baksuzan“.

Pobednik ovog duela ide na ekipu Bora u polufinalu i biće apsolutni favorit za veliko finale. Finalni turnir igra se u Zrenjaninu, 11.-12.aprila.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam