naisa

NAISA BRANI ČAST SRPSKOG RUKOMETA





Ekspedicija Naise nakon pravog putešestvija i promene čak 3 aviona, u četvrtak popodne stigla je na Madeiru, portugalsko ostrvce na Atlantiku.

Ekipu jedinog preostalog srpskog predstavnika u rukometnim evro kupovima dočekalo je pravo prolećno vreme sa temperaturama koje ne silaze ispod 15 stepeni.

Blaga klima uticala je da se devojke brzo aklimatizuju i pripreme za dvomeč sa CS Madeirom. Ekipa je smeštena u hotelu „Vindzor“ u Funšalu, a u  petak, 6-og marta, Naisa je  imala  i trening u vreme odigravanje susreta. Mogle su devojke da osete ambijent u hali „Bartolomeu Perestrelo“ u glavnom gradu ovog portugalskog ostrva-pokrajine, Funšalu. Hala nije velika, pa se očekuje bučna podrška domaćoj ekipi.

-Uslovi za odigravanje utakmica su odlični, a i domaćin se potrudio da se prijatno osećamo. Ne verujem da će takvi biti i na terenu. Mi smo odradili lakši trening, viđe trening oporavka od puta. Čisto da se devojke upoznaju sa terenom. Atmosfera u timu jeste dobra, mada nas je sve poremetila povreda Nade Pejović koja je dobila jak udarac u prvenstvenom meču sa Bekamentom. Ona nije trenirala i ako ne bude mogla da igra biće to veliki hendikep za nas. Mislim da smo se dobro pripremili za ekipu Madeire i pokušaćemo da u dva meča budemo uspešniji i da odigramo za gol više. Ključ je dobra odbrana. Ekipa iz Funšala jeste prilično niska, ali je sa druge strane veoma brza-kaže Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Trofejni stručnjak zna kako se ovakve utakmice dobijaju. Uostalom, popularni Beli predvodio je Naisu i 2007.godine kada je niški klub osvojio Čelendž kup, jedini evropski trofej jedne ekipe najvećeg grada na jugu Srbije.

Prva utakmica sa CS Madeirom igra se u subotu 7.marta u 17,00 sati po lokalnom, odnosno u 18,00 sati po vremenu u Srbiji.

Revanš, kada je Naisa formalni domaćin, igra se već u nedelju, 8.marta u isto vreme. Ljubitelji sporta u Srbiji meč će moći da prate na sledećem linku

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam