naisa

NAISA OTPUTOVALA NA MADEIRU NA ¼ FINALE ČELENDŽ KUPA





Jedini preostali srpski predstavnik u rukometnim evro-kupovima, ekipa ŽRK Naise iz Niša otputovala je za Madeiru, gde će sa portugalskim predstavnikom odigrati dvomeč ¼ finala Čelendž kupa.

Oba meča biće odigrana na portugalskom ostrvu u Atlantiku, jer zbog slabih avio linija u ovom delu godine, nije bilo moguće organizovati  utakmice i na Madeiri i u Nišu.

Ekipa Naise krenula je na put u sredu uveče 4.marta, letom iz Sofije za Minhen. Nakon presedanja u Minhenu, lete za Lisabon, odakle hvataju avio vezu za Madeiru. Nakon 20-ak sati puta, ekspedicija Naise trebalo bi da u četvrtak 5.marta oko 17,30 sati sleti na aerodrom „Kristijano Ronaldo“ na Madeiri.

Devojke će imati tačno 2 dana do prve utakmice.

U taboru Nišlijki veruju da mogu da eliminišu portugalsku ekipu i pored napornog puta i činjenice da će u dva dana morati da odigraju dve utakmice. Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović dobro je snimio protivnika i upoznao tim sa vrlinama i manama protivnika.

 

CS Madeira uspela je u međuvremenu i da se pojača, ali to ne bi trebalo bitnije da utiče na odnos snaga na terenu.

Prva utakmica sa CS Madeirom igra se u najvećem gradu na ostrvu -Funšalu, u hali „Bartolomeu Perestrelo“ u subotu 7.marta od 17,00 sati, a revanš, u kome će formalni domaćin biti Naisa, biće odigran dan kasnije, u nedelju 8.marta od 17,00 sati.

Pobednik ovog dvomeča, u polufinalu Čelendž kupa sastaće se sa boljim iz hrvatskog duela RK Lokomotiva-RK Bjelovar.

ŽRK Naisa je 2007.godine osvojila Čelendž kup i jedini je niški sportski kolektiv sa evropskim trofejom.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam