naisa

NAISA PRESLIŠALA I VOJVODINU!





Rukometašice Naise nastavile su da u 2020.godini „terorišu“ protivnice. „Žrtva“ je ovoga puta bila ekipa Vojvodine koja je u Novom Sadu savladana sa 13 golova razlike, 34-21 (15-10). U 9.minutu domaće su vodile sa 4-2 i to je bilo sve što je ekipa iz Novog Sada uspela protiv raspoloženih rukometašica iz niškog tima. Raspucala se Naisa, pa golovima Kaće Radović, Nađe Pejović, Milene Milojević i Slađe Perazić, ekipa trenera Svetislava Jovanovića preokreće rezultat i postavlja stvari na svoje mesto.

Ono što je Naisi falilo u pripremnom periodu, dobijeno je u Novom Sadu - utakmica za uigravanje i isprobavanje različitih taktičkih zamisli. Milena Petković je ponovo briljirala na golu, pa je sasvim zasluženo ponela epitet igračice utakmice, a najveći dobitak možda je upravo raspucana Jelena Terzić, ovozimsko pojačanje iz Zaječara. Pored  dva gola iz sedmeraca, Jelena je postigla i 6 golova iz igre  što samo potvrđuje da je period prilagođavanja prošlost.

To svakako raduje pred važne duele-protiv ekipe HIB Handbala u revanšu Čelendž kupa, a pogotovo pred derbi sa ekipom Jagodine u narednom prvenstvenom kolu.

Narednu utakmicu Naisa igra 8.februara u hali „Čair“ protiv ekipe iz Graca, a ulaz je slobodan.

 

Novi Sad, Hala „Slana bara“. Gledalaca: 80. Sudije: Vladimir Jovandić, Marko Sekulić (Pančevo). Sedmerci: Vojvodina 5 (2), Naisa 3 (2). Isključenja: Vojvodina 10 minuta, Naisa 6 minuta.

ŽRK Naisa: Milena Petković, Ivanović, Teodora Petković, Đurović, Terzić 8, Radović 4, Teodora Petković 4, Magdalena Petković, Pejović 6, Milojević 3, Stamenković, Nikolić, Filipović 4, Perazić 3, Bogojević 2.

ŽRK Vojvodina: Guteša, Miletić, Vulić, Čaušević 3, Žarković 2, M.Lovrić, Đukić 2, Ivanić, N.Lovrić 2, Berak, Veličković 2, lazić 4, Radojčić, Dmitrović 3, Zečević 3, Mikušak.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam