naisa

NAISA NA PUTU IZ GRACA IGRA SA VOJVODINOM





Rukometašice Naise nakon fenomenalnog izdanja u Čelendž kupu i ubedljive pobede protiv ekipe HIB Handbala, sastaju se u ponedeljak 3.februara sa Vojvodinom, u Novom Sadu, u okviru 11.kola Super lige Srbije.

-Ekipa je u Novom Sadu. Smatrali smo da je najbolje rešenje da sada odigramo utakmicu sa novosađankama kako bi onda imali više vremena za pripremu revanša sa Gracom, a pogotovo za prvenstveni duel sa ekipom Jagodine u Nišu. Atmosfera u ekipi je dobra. Očekujem da ćemo ozbiljno ući u meč i sve osim pobede bilo bi iznenađenje. Rezultatski nam utakmica nije previše bitna, jer se najverovatnije bodovi iz ove utakmice neće prenositi u plej of, ali će nam služiti da uigramo ekipu.

Želimo visoko ove sezone i u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo-kaže Svetislav Jovanović, trener Nišlijki.

Ekipa jeste putovala do Graca i nazad, ali je minutaža na samoj utakmici raspodeljena, tako da ekipa Naise relativno sveža dočekuje utakimicu sa Vojvodinom.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam