naisa

NAISA U NOVOJ GODINI STARTOVALA POBEDOM!





Rukometašice Naise kalendarsku 2020. godinu otvorile su pobedom. U 10. kolu Super lige Srbije savladana je ekipa Mladosti iz Nove Pazove sa 30-25 (16-12).

Meč u hali „Čair“ nije počeo onako kako su domaće rukometašice očekivale. Gošće su u meč ušle rasterećeno i posle 10-ak minuta imale vođstvo od 3 gola razlike. Milena Petković je bila dobra na golu, ali je odbrana bila porozna. Tek u 19. minutu Naisa prelazi u vođstvo, 11-10, a onda druga golmanka Naise Katarina Ivanović pokazuje svu raskoš svog talenta, vezuje nekoliko dobrih odbrana i Nišlijke na poluvremenu vode sa 16-12.

I u drugi deo igre Naisa je ušla nešto opuštenije, jer Mladost već posle 7 minuta u nastavku stiže do novog vođstva 18-19, ali kako je vreme odmicalo domaće igračice uspele su da tempom slome gostujuću ekipu. Na golu je bila sigurna Milena Petković, proradila je i kontra i Nišlijke su sigurnom igrom stigle do pobede.

Ekipa iz Nove Pazove predstavila se u lepom svetlu, igrala je nadahnuto i dok je bilo snage uspešno su parirale ekipi Naise.

Ekipa Naise u pojedinim trenucima igrala je na visokom nivou, ali je evidentno da se prava igra još uvek traži.

Naisa u narednom prvenstvenom kolu gostuje ekipi Vojvodine u Novom Sadu, ali pre toga gostuje ekipi Graca u Čelendž kupu.

Niš, hala „Čair“. Gledalaca:300. Sudije: Dušan Stojković (Niš), Nenad Nikolić (Leskovac). Sedmerci: Naisa 7 (6)  , Mladost 5 (5). Isključenja. Naisa   4 minuta, Mladost   8 minuta.

ŽRK NAISA: Milena Petković 13 odbrana, Ivanović  6 odbrana, Teodora Petković (Zdravković )2, Đurović, Terzić 5, Radović 4, Stojanovska 3, Teodora Petković, Magdalena Petković, Pejović 5, Milojević 1, Stamenković, Nikolić, Filipović 7, Perazić 3, Bogojević.

ŽRK MLADOST: Petković, Todorović, Gudurić, Dragosavljević 3, J. Pavlović, Stanojević, Jovanović 4, Orlović 3, Boner 5, M. Pavlović, Kojčić 10.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam