naisa

JELENA I JOVANA ZA JAČU NAISU!!!





Ženski rukometni klub „Naisa“ pojačan ulazi u nastavak sezone. Iz ekipe Zaječara stigle su dve kvalitetne levoruke igračice koje će pojačati desnu stranu Naise-Jelena Terzić (25), koja igra na poziciji desnog beka i Jovana Bogojević (25), čija je primarna pozicija-desno krilo.

I Jelena i Jovana su povremene reprezentativke Srbije, na širem su spisku selektora, a bile su u izabranom timu Srbije na Mediteranskim igrama 2018.godine u Španiji.

U prethodnoj sezoni nastupale su za ekipu Zaječara, u kojoj su bili vodeći igrači, dok su pre toga sa ekipom Jagodine osvojile šampionsku titulu.

Jelena Terzić rođena je u Gornjem Milanovcu 30.11.1994.godine. Prve rukometne korake načinila je u RK Milenijum, da bi kasnije nastupala za ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi, od kada je saigračica vršnjakinje Jovane Bogojević. Visoka je 177cm. Jelena je bek-šuter, dobro se snalazi i u ulozi organizatora , a odlikuje je i čvrsta igra u odbrani. Za ekipu Naise nastupaće u dresu sa brojem 9.

Jovana Bogojević, rođena je u Požarevcu 30.08.1994.godine. Rukometnu karijeru započela je u rodnom Požarevcu, da bi talenat kasnije nadgrađivala u Slogi iz Petrovca na Mlavi. Nakon toga, sa Jelenom Terzić u ekipi, osvaja titulu prvaka sa Jagodinom. Visoka je 170 cm,a odlikuju je snaga i brzina. Jovana je odabrala da u Naisi igra u dresu sa brojem 33.

Prilikom dolaska u Niš izjavile su da su im se visoke ambicije poklopile sa Naisinim u čijem će dresu nastupati do kraja sezone.

Šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović ističe da se radi o kvalitetnim rukometašicama koje bi  trebalo da pojačaju konkurenciju i  popune deficitarne pozicije.

-Jelena i Jovana se polako uklapaju u naš sistem rada. Sigurno je da u nastavak prvenstva ulazimo jači-kratko saopštava Jovanović.

Zbog obaveza u Čelendž kupu Naisa će prvu utakmicu u nastavku prvenstva (koje počinje 1.februara) odigrati već 25.januara, a ambicije u ovoj takmičarskoj sezoni su najviše moguće – šampionske...

A Jelena i Jovana znaju kako se titule osvajaju...



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam