naisa

Novogodišnji Naisin turnir za osnovce!

Naisa ne posustaje. I u vreme praznika nastavlja se rad sa najmlađim kategorijama, pa će u sklopu promocije rukometa, nakon obilaska škola, biti odigran i Novogodišnji turnir za devojčice koje su 2008. godište i mlađe.

Ideja je da dečica nakon osnovnog upoznavanja sa rukometnom igrom osete malo i šta znači takmičarski duh. U prvom delu turnira koji se igra sada u subotu podelićemo dečicu u dve grupe u okviru kojih će igrati svako sa svakim, a u martu že biti održan drugi, finalni deo turnira, za plasman, kada će najuspešnijima biti dodeljene i nagrade - ističe Tanja Kostić, rukovodilac Naisine škole rukometa.

Prvi deo turnira zakazan je za subotu, 28.decembar od 10,00 do 16,00 sati u hali OŠ “Miroslav Antić” a učestvuju: OŠ “Dositej Obradović”, OŠ “Kralj Petar I”, OŠ “Dr Zoran Đinđić, OŠ “Sveti Sava”, OŠ “Dušan Radović”, OŠ “Vožd Karađorđe”, OŠ “Kole Rašić”, OŠ “Stefan Nemanja”, OŠ “Ratko Vukićević” i OŠ “Ćele Kula”.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam