naisa

NAISA POBEDOM ZATVORILA PRVI DEO SEZONE!





Prvi deo prvenstvene sezone Naisa je zatvorila pobedom protiv neugodne ekipe Železničara iz Inđije 27-25 (14-13).  Kada se sve uzme u obzir, prvenstveno činjenica da većina prvotimki nije trenirala zbog virusa, ali i fakat da ni arbitri nisu bili na visini zadatka-u niškom superligašu pobedom mogu da budu zadovoljni.

Početak utakmice obeležila je jako dobra Milena Petković na golu i Katarina Radović u polju koja je od prvih 7 golova Naise postigla čak 5! Nisu ih ispratile ostale saigračice, pa je u 20.minutu bilo 10-8 za gošće. Šansu je tada dobila  Anastasija Čogurić i vezala tri uspešne odbrane, uključujuči i jedan sedmerac. Proradili su bekovi Nada Pejović i Slađana Perazić i Naisa je za tili čas preokrenula na 12-10.

Međutim, kad god je domaći tim bio u situaciji da se ozbiljnije odlepi dešavale su se greške u dodavanju, što su gošće kažnjavale iz kontri i vraćale se u igru.

U finišu susreta najproduktivnijoj igračici Katarini Radović i bekovima Nadi Pejović i Slađani Perazić golovima se pridružila   i Milena Milojević koja je meč završila sa 4 gola.

U samom finišu gošće su pretile da eventualno dođu do boda, ali su rukometašice Naise, predvođene Radovićevom uspele da stignu do očekivanog trijumfa.

Trener Svetislav Jovanović, svestan svih slabosti uoči i na samoj utakmici, bio je zadovoljan pobedom.

Naisa je tako stigla do 7-e pobede u prvenstvu i odvojila se bodovno sa Jagodinom i Bekamentom u odnosu na ostale  timove.

Prava iskušenja tek predstoje. Konkurenti za visok plasman u drugom delu prvenstva gostuju u Nišu, a ambiciozna Uprava Naise ne sedi skrštenih ruku, i za drugi deo sezone priprema i određena pojačanja.

Prvenstvo se nastavlja 1.februara.

 

 

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 250. Sudije: Ivan Veličković (Umčari), Nikola Ilić (Železnik). Isključenja: Naisa 6 minuta, Železničar 10 minuta. Sedmerci: Naisa 5 (4), Železničar 7 (4).

ŽRK NAISA: Milena Petković 6 odbrana, Čogurić 11 odbrana, Ivanović, Ivković, Zdravković 2, Đurović, Radović 9, Stojanovska, Teodora Petković, Magdalena Petković, Pejović 7, Milojević 4, Stamenković, Filipović 1, Perazić 4, Rajković.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam