naisa

NAISA U NEDELJU PROTIV ŽELEZNIČARA! ULAZ SLOBODAN!

Rukometašice Naise pripremaju se da prvi deo prvenstva okončaju trijumfalno. U toj nameri ometa ih stomačni virus. Nekoliko igračica je bilo van stroja, ali u klubu svi očekuju da će se koliko-toliko oporaviti do meča sa Železničarom. Ekipa iz Inđije je u prethodnom kolu uspela da savlada tim Zaječara, pa su alarmi upozorenja upaljeni u i niškom timu.

Svetislav Jovanović je svestan da tim iz Inđije poseduje određeni kvalitet, ali i veruje u svoje devojke.

Tim je prethodnih dana trenirao u okrnjenom sastavu, ali Milena Petković i Jovana Đurović uverene su da je kvalitet na njihovoj strani.

Zbog bolesti većeg broja igračica Naisa je predlagala da se meč odloži i odigra neposredno pred početak drugog dela prvenstva, ali su organi saveza odobrili samo da se  meč odigra dan kasnije nego što je planirano. Značiće i toliko ekipi Naise koja je pokazala da je u usponu forme. Utakmica sa Železničarom iz Inđije definitivno će biti odigrana u nedelju 17.novembra u 18,30 sati u hali „Čair“, a ulaz je slobodan.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam