naisa

NAISA DOMINANTNA U ŠAPCU!





Rukometašice Naise ubedljivo su slavile u 8.kolu Super lige Srbije protiv ekipe Medicinara u Šapcu 32-25 (18-11) i tako napravile dodatnu bodovnu razliku u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu.

Od samog starta Naisa je dobro zaigrala u odbrani, a sigurnost je dolazila od sjajnih odbrana Milene Petković koja je proglašena i za igračicu utakmice.

Naisa je već polovinom prvog dela susreta imala 5 golova prednosti, da bi na poluvremenu bilo 18-11.

Igračice niškog superligaša znalački su sačuvale tu prednost do kraja meča za novi trijumf u prvenstvu.

-Zadovoljan sam pre svega pristupom, ali i samom igrom. Devojke su igrale po mom ukusu. Čvrsto u odbrani, uz brze kontranapade. Rano smo došli do visokog vođstva tako da sam šansu ukazao većem broju igračica-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Najefikasnija u niškom timu bila je kapitenka Marija Filipović koja je postigla 9 golova, Perazićeva se 5 puta upisala u strelce, a Milojevićeva, Zdravkovićeva, Milojevićeva i Radovićeva su po 4 puta tresle mrežu šapčanki.

U narednom kolu, u subotu od 20.30 Naisa u Nišu dočekuje ekipu Železničara iz Inđije.

 

Šabac. Sala „Gimnazija“. Gledalaca: 300. Sudije: Vladimir Jovandić, Marko Sekulić (Pančevo). Sedmerci: Medicinar 6(5), Naisa 2 (2). Isključenja: Medicinar 4 minuta, Naisa 4 minuta.

ŽRK NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, Ivković, Zdravković 4, Đurović 1, Radović 4, Stojanovska 3, Teodora Petković, Magdalena Petković, Pejović 1, Milojević 4, Stamenković 1, Filipović 9, Perazić 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam