naisa

NAISA FURIOZNO PROTIV VOŽDOVCA





Rukometašice Naise odigrale su nadahnuto i ubedljivo savladale ekipu Voždovca koja je prethodnih godina znala da bude neugodan rival.

Krenula je Naisa silovito, a mesto u startnoj postavi opravdala je Teodora Petković sa 2 gola i 2 asistenciju na početku meča. Gde je Teodora stala, nastavila je Milena Milojević koja je koristila dobra proigravanja na crti, pa je već polovinom prvog dela na svom kontu imala 5 golova za ubedljivih 9-4 za Naisu. U tom periodu odlična je bila i Milena Petković na golu sa 5 odbranjenih udaraca. Sa dobrim odbranama nastavila je i Anastasija Čogurić, koja je čak 10 puta dobro intervenisala. Čvrsta odbrana otvorila je prostor za Naisinu raznovrsnu igru i brze kontre, koje su uspešno realizovale Marija Filipović, Jelena Đurović i Sanja Stamenković, za konačnih 34-22 na semaforu.

Za igračicu utakmice proglašena je Sanja Stamenković koja je bila i najefikasnija sa 6 golova, 5 je postigla Milena Milojević, a po 4 Jelena Đurović i Teodora Petković.

Trener Svetislav Jovanović pružio je šansu svim igračicama, pa i onim najmlađim Lidiji Ivković, Maši Rajković i Emiliji Aranđelović. One nešto iskusnije-Teodora Zdravković i Sanja Stamenković u potpunosti su opravdale poverenje.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Medicinara u Šapcu.

 

Niš, hala „Čair“. Gledalaca 200. Sudije: Danijela Sando, Danijela Jakovljević (Čačak). Sedmerci: Naisa 4 (2), Voždovac 4 (4). Isključenja: Naisa 10 minuta, Voždovac 8 minuta.

ŽRK NAISA: M. Petković, Čogurić, Ivanović, Ivković, Zdravković 2, Đurović 4, Aranđelović, Radović 3, Stojanovska 3, T.Petković 4, Pejović 3, Milojević 5, Stamenković 6, Filipović 3, Perazić 1, Rajković.

ŽRK VOŽDOVAC 1955: Andrić, Božinović 8, Milojević 4, Klicov, Petronijević 2, Erić, Petrović 6, Stanisavljević, Šašić 1, Lukić 1, Mitrović, Zafirović, Radosavljević.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam