naisa

NAISA SPREMNA ZA DERBI PROTIV BEKAMENTA





Rukometašice Naise pripremaju se da napadnu Bekament svim oruđima i da se iz Aranđelovca vrate sa bodovima. U pripremnom periodu Naisa je pokazala da može da izađe na kraj sa ovom ekipom. Ipak, prvenstvena utakmica je nešto sasvim drugačije.

-Između nas nema tajni. Rivali smo duže od 20 godina, još iz onog vremena kada je iza njih stajala kompanija „Knjaz Miloš“, a iza nas DIN. I Tada smo vodili ljute borbe. Tako će biti i ovoga puta. U minuloj sezoni minimalno smo poraženi u Aranđelovcu i samo splet okolnosti je „kumovao“ da se u Niš ne vratimo sa bodovima. Spremamo se da tu nepravdu ispravimo-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Iako se u Naisi vode onom starom „u se i u svoje kljuse“ svesni su da mnogo toga zavisi od Ane Kačarević, golmanke Bekamenta. Ako ona „spusti roletnu“ kao što zna-biće veoma teško.

-Kačarevićka jeste kvalitetan golman, ali ja verujem u svoje devojke. Imamo i mi svojih prednosti - dodaje Beli Jovanović.

U timu Naise neće biti Teodore Zdravković, koja je rešila da izgovori sudbonosno „da“! Izostanak desnog krila usložiće malo taktičke zamisli trenera Jovanovića, koji kaže da je već isprobao neke alternativne mogućnosti.

Derbi utakmica 6.kola sa ekipom Bekamenta igra se u subotu 26.oktobra u 18,00 sati u Aranđelovcu.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam