naisa

NAISA TEŠKOM MUKOM DO SLAVLJA U ZAJEČARU!





Rukometašice Naise slomile su otpor ekipe Zaječara tek u finišu meča. Još jednom se pokazalo da se najteće dobijaju „unapred“ dobijene utakmice. Trudile su se rukometašice Naise, ali je ovo bila jedna od onih utakmica kada je malo šta polazilo za rukom. Nekoliko kontri nije iskorišćeno, a razbranila se i golmanka domaće ekipe.

U prvom poluvremenu Zaječar stalno bio u prednosti, ali je Naisa do odmora uspela da zaostatak svede na jedan gol.

Ni drugi deo susreta nije krenuo kako se očekivalo, pa je Zajelar imao i 4 gola prednosti  (23-19)

Sredinom drugog dela kvalitet niške ekipe došao je do izražaja. Razigrale su se, pre ostalih, Milena Milojević i Nadja Pejović, koje su pored Katarine Radović i najviše pružile na ovoj utakmici. Naisa je zaigrala kompaktnije u odbrani i brže u napadu što je bilo dovoljno za veliki preokret.

-Teška utakmica za nas, mada nismo ni očekivali da će biti drugačije. Ono što je najvažnije jeste da smo uspeli da slavimo. Napravićemo analizu da vidimo gde smo grešili, ali se i okrećemo narednom susretu-ističe trener Naise Svetislav Jovanović.

Naisa je na ovom meču pokazala i jednu odliku velikih timova, a to je da pobedjuje i kada ne ide sve kako treba.

Zaječar, SC „Timok“. Gledalaca: 120. Sudije: Danijel Trivković, Boriša Milosavljević (Beška). Sedmerci: Zaječar 3 (1), Naisa 10 (8). Isključenja: Zaječar 10 minuta, Naisa 4 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić, Milena Petković, Ivanović, Veljković, Zdravković 1, Đurović, Radović 7, Stojanovska 4, Teodora Petković, Magdalena Petković, Pejović 10, Milojević 5, Stamenković, Filipović 1, Perazić 2, Rajković.

ŽRK ZAJEČAR: Živić, Čakmak 3, Zečević 4, Milošević, Terzić 7, Marijanović, Šaronjić 5, Stanojlović, Stevanović, Stanković, Balević, Stamenić 4, Bogojević 3, Vujadinović, Redžeplar.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam