naisa

Rukometašce posetile i OŠ Kole Rašić

Ženski rukometni klub“ Naisa“ posetom Osnovnoj školi „Kole Rašić“ nastavio je predstavljanje rukometa niškim osnovcima. Prvotimke jednog od najuspešnijih i najtrofejnijih niških klubova ukazale su đačićima na prednosti bavljenje sportom. Interesovanje je bilo zaista veliko, a škola „Kole Rašić“ još jednom je potvrdila da se s pravom naziva „sportskom“ školom.

Učitelj Predrag Mladenović ubedjen je da će ovakav promotivni čas dati rezultata na rukometnom mini turniru koji je najavljen.

Aktivnosti dece i nastavnika podržava i direktor škole.

Predvidjeno je da se tokom jeseni rukomet, nakon osnovnih škola „Kralj Petar I“, „dr Zoran Đinđić“ i „Kole Rašić“ promoviše i u ostalim niškim osmoletkama, kako bi do kraja godine bio organizovan i odeljenski turnir, koji bi zapravo trebalo da bude uvod u rukometnu ligu naredne godine.

Najbolji promoteri svakako su same igračice prvog tima,  a Sanja Stamenković, mlada reprezentativka Srbije, iskoristila je priliku da pozove decu da budu aktivnija u sportu.

Promocija rukometa u Nišu, u organizaciji Ženskog rukometnog kluba „Naisa“ biće nastavljena i narednih dana...Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam