naisa

U ZAJEČAR PO NOVU POBEDU!

Ženski rukometni klub „Naisa“ je već na startu ove sezone pokazao da je kadar da ode korak dalje u odnosu na prethodne sezone. Osim minimalnog poraza u Jagodini od aktuelnog šampiona  sve utakmice su glatko dobijene. Očekuje se da tako bude i u Zaječaru. Ovaj meč ekipa trenera Svetislava Jovanovića dočekuje puna samopouzdanja.

-Dižemo formu iz utakmice u utakmicu. Polako do izražaja dolazi kvalitetan rad u pripremnom periodu. Nikoga se ne plašimo i u Zaječar idemo po nove bodove. Respektujemo ekipu Zaječara jer je pokazala da može da se nosi i sa najjačim ekipama. Ipak, nema nepoznanica. Znamo da nam najveća opasnost prati od Terzićeve i Šaronjićeve i postavka igre će i biti takva da najpre njih neutrališemo. Akcenat zapravo stavljamo na svoju igru i ako odigramo maksimalno ozbiljno-neće biti problema-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Za sastav konkurišu sve igračice mada se kružni napadač Milena Milojević požalilana povredu. Očekuje se da će superligaš iz Niša utakmicu dočekati u punom sastavu.

Utakmica 5.kola Super lige Srbije ŽRK Zaječar-ŽRK Naisa igra se u subotu 19.oktobra u 19,00 sati u Zaječaru.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam