naisa

Naisine devojčice na turniru u Niškoj Banji

Rukometna budućnost Niša i celog regiona južne i Istočne Srbije okupila se na tradicionalnom turniru u mini rukometu u Niškoj Banji.

Na dva terena paralelno su se odigravale rukometne utakmice. Neki su prednjačili manje, neki više, ali to i nije bilo najbitnije jer je ovo jedan od turnira gde su svi pobednici. I nadale  ko poznata Naisina škola rukometa predstavila je dve svoje najmlađe ekipe.

Ravnopravnog takmaca Naisine nade imale su u ekipi Bele Palanke koju su činili dečaci, koji su potvrdili da se u ovom mestu nadomak Niša igra izuzetno kvalitetan rukomet. Povučena tim uspesima, ali i sjajnim uslovima za trening dečica iz palanke su u velikom procentu aktivna na sportskom polju.

Turnir u Niškoj Banji opravdao je očekivanja. Među ovom dečicom sasvim sigurno kriju se i neki novi šampioni…Ono što je još važnije jeste da su se deca okupila oko sporta, a to je put koji garantuje pravilan razvoj deteta, na radost roditelja, ali i celog društva.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam