naisa

NAISA RAZBILA VOJVODINU!





Rukometašice Naise rutinski su savladale ekipu Vojvodine sa 10 golova razlike, 32-22 (18-12). Tim  iz Novog Sada bio je ravnopravni protivnik samo u prvih 20-ak minuta, kada su i koliko-toliko držali rezultatski priključak. Naisa tada tempom lomi protivnika i od 12-10, za tili čas stiže do 16-10, koliko je stajalo na semaforu u 27.minutu. Na odmor se i odlazi sa 6 golova prednosti.

U drugom delu Naisa je dodala još malo gasa, došla do svoje prepoznatljive igre, sa jakom odbranom i brzim kontrama i potvrdila da je u ovom trenutku znatno kvalitetniji rival od novosađanki.

Na terenu je dominirala Katarina Radović koja je sjajno razigravala svoje saigračice, a do kraja susreta uspela je da se čak 8 puta upiše u listu strelaca, što je bilo dovoljno da na kraju ponese i epitet igrača utakmice.

Svoju najbolju partiju u dresu Naise pružila je Slađana Perazić koja je postigla 6 golova. Trener Svetislav Jovanović pružio je šansu svim igračicama, a kuriozitet je da je debitovala i 14-ogodišnja Branka Stojanović, koliko ima i Maša Rajković, koja je još ranije upisala prve minute u dresu prvog tima Naise.

Njihovim napretkom trener Jovanović je zadovoljan pa su upravo zbog toga i prekomandovane u prvi tim. Sa druge strane, strateg Naise imao je šta  da zameri svojim iskusnijim igračicama.

Naisa je dobro startovala i vezala dve pobede. Predstoji najveće iskušenje. Nakon pauze u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, niški superligaš gostuje aktuelnom šampionu, ekipi Jagodine.

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 300. Sudije: Miloš Jevtić, Đorđe Jevtić (Lazarevac). Sedmerci: Naisa 4 (3), Vojvodina 6 (6). Isključenja: Naisa 4 minuta, Vojvodina 2 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić, Milena Petković, Ivanović, Veljković 1, Đurović 2, Radović 8, Stojanovska 3, Teodora Petković 1, Magdalena Petković, Pejović 2, Milojević 3, Stamenković 2, Filipović 4, Perazić 6, Rajković, Stojanović.

ŽRK VOJVODINA: Guteša, Radojičić, Vuičić 2, Čaušević 2, M.Lovrić 1, Đukić 2, Ivanić 1, N.Lovrić, Berak, Dmitrović 10, Majstorović, Mažić 3, Božanić, Mirković 1.

 



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam