naisa

NAISA SILNO STARTOVALA





Rukometašice Naise novu prvenstvenu sezonu otvorile su pobedom u gostima nad ekipom Mladosti 28-22 (13-9).

Ekipa iz Niša tokom celog susreta kontrolisala je utakmicu, ali bi domaće rukometašice uvek nalazile načina, pre svega preko Glušice i Kojčić da održe kakav-takav priključak. I tako sve do 48.minuta kada jedini pogodak na utakmici postiže Slađana Perazić za, kako se kasnije ispostavilo, nedostižnih šest golova prednosti.

U finišu susreta Naisa je odigrala rutinski i sigurno igrom stigla do važnih bodova protiv direktnog konkurenta za plej of.

-Izuzetno važna utakmica za nas iz više razloga. S jedne strane uvek je poželjno da se pobedom otvori prvenstvo, a sa druge strane još je bitnije kada se pobedi konkurent za visok plasman. Moje devojke su odigrale dicsiplinovano i po dogovoru iz svlačionice. Kontrolisali smo rezultat tokom celog susreta i mogu da kažem da sam zadovoljan-raportira Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

U redovima Naise naročito su se efikasnošću istakle Katarina Radović koja je postigla 8 golova- od toga ke svih 6 puta bila sigurna sa sedam metara, kao i Teodora Zdravković i Simona Stojanovska koje su se po 5 puta upisale u strelce. Teodora Zdravković proglašena je i za igračicu utakmice.

U drugom kolu, na otvaranju sezone u Čairu, Naisa dočekuje ekipu Vojvodine.

Nova Pazova, sala OŠ „Sveti Sava“, Gledalaca: 100. Sudije: Vanja Antić (Beograd), Jelena Jakovljević (Zemun). Sedmerci: Mladost 4 (4), Naisa 7(6). Isključenja: Mladost 6 minuta, Naisa 8 minuta.

ŽRK MLADOST: Petković, Todorović, Žarković 2, Glušica 8, Gudurić, Mitić 1, J.Pavlović, Jovanović 1, Orlović 1, Boner 1, Bogunović 1,  M.Pavlović, Kojčić 7.

ŽRK NAISA: Čogurić, Milena Petković, Ivanović, Ivković, Veljković, Đurović, Zdravković 5, Radović 8, Stojanovska 5, Mag. Petković, T.Petković, Pejović 4, Milojević 2, Stamenković, Perazić 1, Filipović 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam