naisa

NAISA STARTUJE U NOVOJ PAZOVI

Rukometašice Naise početak prvenstva dočekuju potpuno spremne. Odigrano je sedam pripremnih utakmica-zabeleženo je 6 pobeda, uz jedan poraz. „Padale“ su redom ekipe Bora, Velenja, Mlinotesta iz Ajdovščine, Kumanova i Metalurga iz Skoplja, a jedini poraz pretrpljen je od ekipe Krima.

Trener Svetislav Jovanović smatra da ekipa spremno dočekuje start u šampionatu i to sa najvišim ambicijama. Svoj optimizam uspeo je da proširi i na devojke. Pouzdani kružni napadač Milena Milojević i ubojiti levi bek Nada Pejović,  u „Zoni sporta“ složile su se sa svojim trenerom da u Superligi Srbije startuju jače nego prethodne sezone.

Ambiciozna uprava Naise postavila je najviše ciljeve, a u ostvarenje „zacrtanog“ rukometašice Niškog superligaša kreću u subotu, 14.septembra, kada od 19,00 sati gostuju ekipi Mladosti u Novoj Pazovi.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam