naisa

NAISA SPREMNO DOČEKUJE START PRVENSTVA!





Rukometašice Naise spremno dočekuju početak Super lige Srbije. U generalnoj probi pred početak prvenstva Naisa je rutinski savladal ekipu Bora u gostima sa 34-23 (20-14).

-Spremni smo. Smatram da imamo jaču ekipu nego u prošloj sezoni. Odigrali smo veći broj utakmica u pripremnom periodu i   start sezone dočekaćemo spremni-ističe Svetislav Jovanović, šef stručnog štaba Naise.

Pripreme su realizovane u Nišu, ali su rukometašice niškog superligaša imale priliku da u Sloveniji odigraju tri kontrolna susreta, ali i da na domaćem parketu ugoste makedonske ekipe.

Sasvim dovoljno da se nove igračice uklope, uz pruženu priliku nekim mladim igračicama da se nametnu.

Više od ostalih mlađih igračica iz Naisine škole pokazala je Sanja Stamenković, koja se i protiv boranki 6 puta upisala u strelce, baš koliko i Slađa Perazić koja predstavlja pojačanje na poziciji desnog beka, a odlikuje je i dobra igra u odbrani.

Najefikasnija u redovima Naise protiv Bora bila je Simona Stojanovska koja je postigla 7 golova, a dobru partiju pružila  je  i Teodora Zdravković sa 5 pogodaka.

Trener Jovanović ima još nedelju dana za „glazuru“, jer prvenstvo počinje u subotu 14.septembra gostovanjem ekipi Mladosti u Novoj Pazovi.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam