naisa

USPEŠNA PROVERA NAISE U SLOVENIJI!





Rukometašice Naise savladale su u prijateljskom meču u Sloveniji ekipu Velenja sa 31-20. Na taj način ekipa trenera Svetislava Jovanovića nastavila je sa ubedljivim pobedama u pripremnom periodu nakon ubedljivog trijumfa protiv ekipe Bora.

Ekipa iz Niša može da bude zadovoljna jer pitanje pobednika ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje, a trener Jovanović mogao je da isproba različite taktičke zamisli.

-Polako sve dolazi na svoje mesto. Igračice koje su stigle u Naisu opravdavaju epitet pojačanje, tako da već sada mogu da kažem da ćemo u novu sezonu ući jači nego što smo do sada bili-kaže dugogodišnji šef „struke“ Nišlijki.

Povratkom Milene Petković na gol Naise, niški klub dodatno je dobio na sigurnosti pored odlične crnogorske internacionalke Čogurićeve i izuzetno talentovane Kaje Ivanović, pa su  slovenke svedene na samo 20 golova.

Sa druge strane, Naisa je pokazala raznovrsnost u napadu. Najefikasnija je bila „radilica“ Naise Katarina Radović sa 7 pogodaka, kapitenka Marija Filipović postigla je 6 , a Nadja Pejović 5 golova.

Rukometašice Naise imaće još provera u Sloveniji pref nastupajuće prvenstvo Srbije u kojem su ambicije najviše moguće.

 

Ajdovščina, Športni center Police. Sedmerci: Velenje 8 (8), Naisa 7 (5). Isključenja: Velenje 6 minuta, Naisa 8 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić, M.Petković, Ivanović, Veljković 2, Rajković, Djurović 1, Zdravković 4, Radović 7, Stojanovska 3,  T.Petković 1, Magdalena Petković,  Pejović 5, Milojević, Perazić 2, Filipović 6



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam