naisa

Sa velikim ambicijama u novu sezonu





Rukometašice Naise započele su pripreme za novu sezonu sa velikim ambicijama. Četa Svetislava Jovanovića prošlu sezonu završila je na trećoj poziciji, a sada cilja prvo mesto.

I ove sezone Nišlijke očekuje borba na tri fronta: u prvenstvu, Kupu i Evropi, gde će imati povlašćenu poziciju jer startuju tek od osmine finala. Kompletne pripreme za predstojeće izazove Naisa će odraditi u Nišu.

Sastav je, očekivano, pretrpeo promene. Nova lica u Naisi su Slađana Perazić i Jelena Đurković, dok je povratnica u redove niškog tima Milena Petković.

Veliki izazovi postavljeni su pred niške igračice, koje u dobrom raspoloženju započinju pripreme. Bile nove ili stare, igračice su složne da su se stekli uslovi da njihov tim u novoj sezoni ostvari veći uspeh nego u prethodnoj. Iako ništa nije precizirano, gotovo je izvesno da će Naisa dobiti još neka pojačanja. To će u mnogome doprineti rotaciji koja je prošle sezone bila problem.

Prvom treningu prisustvovalo je 19 igračica: Slađana Perazić, Katarina Radović , Milena Petković, Nada Pejović, Milena Milojević, Anastasija Čogurić, Simona Stojanovska, Marija Filipović, Teodora Zdravković, Jovana Veljković, Olivera Nikolić, Teodora Petković, Jelena Đurović, Katarina Ivanović, Sanja Stamenković, Magdalena Petković, Milica Ranđelović, Andrijana Vavan, Lidija Ivković.

Prvom treningu prisustvo je predsednik kluba Miloš Stojanović, članovi Upravnog odbora Nenad Radišić i Vladimir Bošković, kao i predsednik Skupštine Stevan Ivetić.

Predsednik Stojanović istakao je da je zadovoljan onim što je učinjeno u prethodnom periodu, ali je i najavio da njegov klub može da ode korak dalje. Veliku zahvalnost uputio jei Gradu koji je stao uz niški klub i pomogao stabilizaciji.

Podršku niškim igračicama pružio je i gradski većnik resorno zadužen za sport Branislav Kačar koji je još jednom pokazao da je uvek uz niške sportiste. On je ovom prilikom istekao da se nada da titula može da "dođe" u Niš i dodao da će se grad i dalje truditi da u svakom trenutku podrži najbolje niške klubove.

Takmičenje u domaćem šampionatu rukometašice Naise započinju sredinom septembra kada će gostovati ekipi Mladosti.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam